Uw browser (Internet Explorer 8 of lager) is sterk gedateerd. Deze versie bevat veiligheidslekken en toont niet alle functies van deze of andere websites. Bekijk hier hoe u uw browser kunt upgraden.

X

Colofon

Deze internetsite wordt u aangeboden door Bouwvereniging Woningzorg.

Disclaimer

Ondanks de zorg en nauwkeurigheid waarmee de informatie op deze site is samengesteld, bestaat de mogelijkheid dat het incompleet is. De informatie is uitsluitend indicatief bedoeld en aan wijziging onderhevig. Wilt u zich op deze informatie beroepen, dan adviseren wij u bij ons de achterliggende documentatie op te vragen. 
Bouwvereniging Woningzorg is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die een gevolg is van het gebruik van de informatie op deze website. Bouwvereniging Woningzorg behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing correcties en veranderingen in het colofon, de informatie, logo's, afbeeldingen en foto's aan te brengen. Bepaalde hyperlinks in deze site brengen u naar websites van derden. De woningbouwvereniging is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

Komt u onverhoopt toch onjuiste of verouderde informatie tegen of technisch fouten? Laat het ons weten via website@bvwoningzorg.nl

Privacy

De via de website binnengekomen e-mail wordt uiteraard vertrouwelijk door de bouwvereniging behandeld. De door u versterkte gegevens (naam, adres, telefoonnummer) worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Bouwvereniging Woningzorg voldoet hiermee aan de geldende privacywetgeving. Echter niet uit te sluiten is, dat de e-mail door derden wordt geraadpleegd als het over het internet naar ons op weg is. Internet is immers een openbaar medium. Bouwvereniging Woningzorg kan daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.